Lördag, promenad o mys

Publicerat: 13 maj, 2017 i Vardagligt

Idag gick jag ut en sväng med dottern på promenad med min kusin och hans son i vagnen.  Vi tog kronoparken runt ca en halvmil och var i lekparker o busade lite vi var nog ute lite mer än 2h. Träffade en polare som vi stod o snackade lite med sedan gick vi förbi hos våran mormor & morfar och fick glass. Sedan gick vi hem till morsans gård för att väcka lillbrorsan som hade vart ute kvällen innan, han bjöd på kebabrulle och så vi satt och snackade en stund. Sedan drog ja hemåt runt 15:30 tiden.

 Sonen har varit på sin bästis födelsedags kalas på Leos lekland. Efter det så stannade han hos som polare till 17:50 och vi hade beställt lite kebab från Kroppkärr pizzeria och kollar på Suits. Den serien är riktigt bra, lite svårt att se om bara när de var ca: 8 månader sen vi såg på den serien. 

Har städat lite i vår stora klädkammare idag också såg att jag hade mycket där som måste rensas ut. Får ta en stund imorgon åt det, sedan hänga upp mer tvätt ikväll hehe. Nu är klockan 18:45 och ja orkar inte skriva mer nu. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s