Sverige krigszon? Skippa socker?

Publicerat: 5 mars, 2017 i Allmänt gnäll, Politik
Etiketter:, , ,

Länk till aftonbladets artikel om detta… (KLICKA HÄR)

Hörde på nyheterna för någon vecka sedan om att en frilansjournalist från USA skulle bo i malmö för att bevittna hur Sverige har blivit svartmålat runtomkring tack vare Donald Trumps uttalanden. I denna artikel på Aftonbladet beskriver journalisten Tim Pool att malmö inte är en ”krigszon”.

Jag gillar inte att andra länder snackar skit om Sverige, visst åsiktsfrihet m.m men att anklaga landet för diverse skit. Lägg ner bara. Läste även en intressant artikel där Sverige är ett av de bästa länderna när det kommer till att ta hand om sin population.


SKIPPA SOCKRET OM DU ÄLSKAR DITT BARN <— Länk till debattartikel på aftonbladet.

Smart Mamma, verkligen.. Ärligt, jag älskar mina barn starkare och mer än något annat på denna jord, men när jag var liten fick man godis, kakor och bullar av mor och farföräldrar, det var inget konstigt? ALLTING är tydligen fel eller farligt idag, Barn får inte äta någonting och man får cancer av allt.. Nu har ja läst tidningen för mycket tycker jag. Bara negativ skit hela jävla tiden tycker jag. Man blir bara förbannad när man läser sånt här t.ex.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s