Helgen i Göteborg med frugan

Publicerat: 4 mars, 2017 i Vardagligt

Vi åkte till Göteborg på fredagen den3:mars 08:18 tog ledigt för att fira våran 10års dag tillsammans. Det gick helt okej att åka tåg. Brukar inte gilla att åka kollektivt överhuvudtaget men vad gör man inte för kärleken? Hehe när vi var framme i Gbg så lämnade vi vårt bagage på centralen och gick runt i nordstan och kikade i affärer mestadels klädaffärer. Vi käkade lunch på ”The Dubliners”.  Vi hade ganska mycket tid innan vi skulle checka in på hotellet ”First hotell G” som låg ovanpå centralstation typ, vi hade den största sviten Cristal Grand design suite 701. Rummet var riktigt nice designmässigt men jacuzzin i vardagsrummet funkade inte o det kom en tekniker 4 ggr som inte kunde få igång den sen ringde receptionen upp och sa att det är tyvärr något tekniskt fel, att de kunde erbjuda badkar i ett vanligt hotellrum men det är ju inte alls samma sak. Så det var lite till besvikelse men duschen som rummet hade var KING! Djungel/safari regnskogs dusch med strålar från alla håll o kanter. Sen hade de en mediabox som var kompatibel med iphone 4. Det var ju också kasst. Men rummet i helhet var riktigt snyggt.   

Köpt mig en ny t-shirt på jack n Jones, och en bomberjacka på hm. Sen har jag köpt två st pocketböcker med

Vi fick en stor champagne flaska som vi korkade upp innan vi skulle ut på kvällen.  Blev faktiskt lite dragen av den hehe. 

På eftermiddagen så gick vi ut och käkade på La Terazza en italiensk restaurang med riktigt bra personal med grym service o fantastisk god mat. Drack öl och njöt av maten + en efterrätt som jag borde skippat var tvärmätt. Vi hade planerat bio  sent på kvällen o se på John Wick den andre filmen. Var på Nordens största biograf den var gigantisk. Riktigt bra film och megavolym deluxe i biosalongen. Vi åkte taxi kors o tvärs över Göteborg. 

När bion var klar 00:30 nånstans tog vi taxi till hotellet och kollade lite på tv o sen somnade vi ganska skönt dagen hade varit väldigt lång. Både jag och frugan tyckte att de var den längsta dagen vi varit med om. 

Dag 2 Vi gick ner och käkade en god hotellfrukost runt niotiden sedan upp på rummet och vila en stund innan utcheckningen kl 12:00. Idag lördag var vi på universeum och gick runt några timmar sedan käkade vi på pinchos på Heden det var riktigt kul upplevelse. Sen tillbaka till centralen och gick runt i butiker och kollade på lite kläder åt barnen och fikade på Espresso House. Tiden gick mycket fortare idag. 

Klockan är nu 21:11 på lördag kväll och vi sitter på tåget hem. Ska bli skönt att få komma hem till vår säng och hämta barnen hos mamma imorgon. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s